Finca rústica amb masia i granja a Tavèrnoles (Osona)

Finca rústica amb masia i granja a Tavèrnoles (Osona)

Referència: 400-35
Municipi: Tavèrnoles (Osona)
Descobreix aquesta impressionant finca rústica situada al cor de la comarca d’Osona, al municipi de Tavèrnoles. Amb una masia de 300 m² distribuïts en dues plantes, aquesta propietat ofereix un potencial extraordinari per convertir-se en la teva llar de somni o en una inversió única. La masia, construïda l’any 1800, necessita una rehabilitació completa, però conserva el seu encant rústic i autèntic.
La finca compta amb una granja de porcs de 1.150 m² de sostre i edificacions agrícoles annexes de 250 m², ideals per a qualsevol projecte agrícola o ramader. Amb una superfície total de 35 hectàrees, 3,5 d’elles destinades a conreu i la resta cobertes per un frondós bosc, aquesta propietat ofereix una privacitat i tranquil·litat incomparables.
Preu de la finca: 400.000 €

MÉS INFORMACIÓ
Finca rústica amb masia i molí a Borredà i La Quar (Berguedà)

Finca rústica amb masia i molí a Borredà i La Quar (Berguedà)

Referència: 395-136
Municipi: Borredà i La Quar (Berguedà)
Conjunt de 3 finques rústiques que sumen un total de 136 has de bosc. La finca principal disposa d’una masia a reformar dant d’un turó amb unes vistes excel·lents. La segona finca es troba al costa d’una riera amb un pont romànic i les restes d’un antic molí fariner. Per últim i en el municipi de La Quar hi trobem una finca de dedicació forestal.
Preu de la finca: 395.000 €

MÉS INFORMACIÓ
Finca rústica amb 2 masies a Argentona-Mataró (Maresme)

Finca rústica amb 2 masies a Argentona-Mataró (Maresme)

Referència: 1050-9
Municipi: Argentona – Mataró (Maresme)
Finca rústica amb 2 edificacions, una d’elles en estat original a reformar i l’altre rehabilitada amb 2 habitatges independents. Les dues edificacions sumen un total de 900 m2 construïts, disposa d’aigua de pou propi i llum de xarxa. Situades a tocar de la trama urbana de la ciutat de Mataró.
Preu de la finca: 950.000 €

MÉS INFORMACIÓ